Pages

Wednesday, October 10, 2012

Raw chocolate


Raakasuklaa on saanut minut pauloihinsa monen muun tavoin. Olen viime kuukausien aikana kokeillut monenlaisten seosten valmistamista, mutta ykkössuosikin paikan on vallannut mustikkasuklaa. Hyviä yhdistelmiä saa myös lisäämällä goji-marjoja, kaakaonibsejä, appelsiinia, piparminttuöljyä tai appelsiinia. Ainoastaan vadelmasuklaa oli aika mitäänsanomatonta, mitä ihmettelin suuresti. Chilijauheella höystetty suklaa sai minut melkein hönkimään lieskoja. 

Minun suklaani pääainekset ovat CoCoVin kaakaovoi, kylmäpuristettu neitsytkookosöljy, kaakaojauhe, lucuma ja maca sekä juokseva luomuhunaja, Steenbergin luomuvaniljasokeri ja hippunen Organic Healthin ruususuola.

Muita hyviä vinkkejä?

What do you put in raw chocolate? I love blueberries.

No comments:

Post a Comment